{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Puustelli-keittiöt on jo vuosia ollut markkinajohtaja. Menestyksemme tällä hetkellä ja tulevaisuudessa riippuu asiakkaille tarjoamastamme palvelusta ja laadusta. Niiden takana ovat ihmisemme.

 

Työtehtävässä menestymisen ennakointi oli päätavoitteemme käynnistäessämme tutkimuksen yhdessä Masterin kanssa. Keskityimme myyntiorganisaatioomme - kuinka ennustaa huippusuoritukset suhteessa solmittujen kauppojen määrään sekä asiakastarpeiden ymmärtämiseen, korkeamman asiakastyytyväisyyden ja asiakkaan luottamuksen saavuttamiseen. Kaikki edellä mainitut osa-alueet ovat olennaisen tärkeitä tulevaisuuden menestyksen ja kilpailun kannalta.

Tiedämme mitä etsimme

 

Yhdistämällä tiedot sekä arviot myyjien suorituksista Masterin persoonallisuus- (MPA) ja kykytestien (ACE) tuloksiin, saimme validoitua ja kriittistä tietoa siitä, mitkä ominaisuudet ovat tyypillisiä myyntitehtävissä erinomaisesti menestyville henkilöille. Erittäin arvokasta tietoa suoritusten ennustamiseen sekä koulutusohjelmien luomiseen, kun tavoitteena on tehokkuuden lisääminen myyntityössä.

Laadukkaat rekrytointiprosessit

 

Menestyvien myyjien kaikista olennaisimpien ominaisuuksien tunnistaminen on vahvistanut haastatteluita ja päätöksentekoamme rekrytoinneissa ja lisäksi vähentänyt virherekrytointien määrää. Olemme myös tietoisempia rekrytoitujen myyjien mieltymyksistä ja kehitystarpeista.

 

Timo Leskinen, Myyntijohtaja, Puustelli Group

Miltä kuulostaisi, jos voisit tunnistaa juuri teille sopivan osaajan, joka kerta? Avullamme se on mahdollista.