{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Näin onnistut kriittisissä myynnin rekrytoinneissa:

Universaalia myynnin DNA:ta ei ole - määritä tehtävänkuva tarkasti

Uskotko sinäkin tunnistavasi huippumyyjän vaikka silmät ummessa? Todellisuudessa myynnissä menestymiseen vaikuttaa moni asia, joiden tunnistamiseen pelkkä haastattelu ei riitä. Master tarjoaa käyttöösi menetelmät tarkan tehtävänkuvan määrittelemiseksi juuri sinun organisaatiossasi ja toimialalla.

Katso pintaa syvemmälle - käytä työpersoonallisuustestiä

Useimmat myyjät ovat vahvoja sosiaalisissa tilanteissa. Kuitenkin myynnissä menestyminen vaatii muitakin taitoja, joita laadukas työpersoonallisuustesti auttaa selvittämään. Tuloksen pohjalta kääyty haastattelu auttaa sinua välttämään virhepäätelmiä ja arvioimaan puolueettomasti henkilön soveltumista tehtävään ja yrityskulttuuriin.

Kykytesti kertoo kyvystä oppia ja ratkaista asiakkaan ongelmia

Myynnissä - varsinkin ensikontaksissa - saa usein vain yhden mahdollisuuden tehdä vaikutuksen. Siksi on reagoitava, hankittava tietoa ja käyttää sitä perustellaksesi ratkaisun tarpeellisuuden asiakkaalle. Kykytestillä voidaan mitata oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä sekä ennustaa tutkitusti tehtävässä menestymistä - erityisesti kompleksisessa ratkaisumyynnissä.

Sitouta osaajat ja vältä kalliit virherekrytoinnit

Masterin online-testit ovat helppokäyttöisiä ja tuovat käyttöösi tiedon, jonka avulla voit välttää kalliita virherekrytointaja. Lisäksi työpersoonallisuus- ja kognitiivisen kykytestin pohjalta käyty keskustelu tukee perehdyttämistä ja johtamista - niiden avulla sitoutat ja pidät uuden huippumyyjäsi tyytyväisenä!

Case Vainu: 100 myyjää vuodessa

"Myynnin rekrytointi on todella haastavaa, koska myyjät ovat sosiaalisissa tilanteissa erittäin varmoja. Jos on aiemmin menestynyt myynnissä, se ei automaattisesti tarkoita, että olisi hyvä myymään Vainun ratkaisuja tai että sopisi Vainun myyntiprosessiin, jossa esimerkiksi tehdään itse kylmäsoittoja. Siksi käytämme Masterin työpersoonallisuus- ja kognitiivista kykytestiä soveltuvuuden selvittämiseen - haluamme varmistaa, että henkilö on match niin tehtävän kuin yrityskulttuurinkin osalta."

- Sara Henriksson, HR Manager, Vainu

...tai ota suoraan yhteyttä Masterin asiantuntijaan!