{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Näin onnistut uuden henkilön perehdyttämisessä:

Henkilöarviointi luo pohjan perehdytykselle

Perusteellinen soveltuvuusarviointi laadukkaalla työpersoonallisuus- ja kykytestillä mahdollistaa onnistuneen valinnan lisäksi onnistuneen perehdytyksen. Saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä päivittäisjohtamiseen. Esimerkiksi, tarviiko henkilölle asettaa välideadlineja, tarviiko hän paljon tukea alkuun vai pitääkö olla valmis tarjoamaan vaativampia tehtäviä, jos haastetta ei ole tarpeeksi.

EASI - modernin johtajan perehdytystyökalu

Koeajan aikana käyty keskustelu odotuksista, työn todellisuudesta ja sen suhteesta motivaatioon on arvokasta, kun luodaan pohjaa hyvälle yhteistyölle. Käyttämällä Master EASIä työhön liittyvän keskustelun pohjalla voidaan helposti antaa työntekijälle keinot oman työkuvan analysoimiseen ja kehittämiseen. Samalla tuetaan hyvää johtamista.

Johda motivaatiota EASIn avulla

Master EASI lisää ymmärrystä työntekijän käyttäytymisestä ja tavasta suhtautua työhön sekä auttaa tunnistamaan erilaisia motivaatioon vaikuttavia tekijöitä. Ymmärrät nopeammin, millaisista asioista uusi työntekijä innostuu työssään. Tämä auttaa muun muassa tukemaan yksilöllistä kehittymistä sekä rakentamaan motivoivampaa työympäristöä.

Tunne yksilöt ja luo toimivia tiimejä

Käyttämällä Masterin ratkaisuja opit nopeasti tuntemaan uuden työntekijän kompetenssin sekä toiminta- ja motivaatiotyylit työssä. Vältät turhia väärinymmärryksiä ja osaat ottaa huomioon yksilöiden vahvuudet tiimejä muodostaessa - Master EASIn avulla rakennat niin erinomaista työntekijäkokemusta kuin toimivaa ja ennen kaikkea menestyvää tiimiä.

Ota suoraan yhteyttä Masterin asiantuntijaan!