{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Organisaation diversiteetti - näin edistät vastuullisempaa rekrytointia

Tehtävänkuvan määrittely

Yksi yleisimpiä syitä rekrytoinnin epäonnistumiseen on puutteellinen tehtäväkuvan määrittely ennen rekrytoinnin aloittamista. Master tarjoaa käyttöösi menetelmät tarkan tehtävänkuvan ja ornanisaation toimintatapojen ja -kulttuurin määrittelemiseksi. Helppokäyttöisten työkalujen avulla onnistut rekrtoinnissa, tuotat hyvää hakijakokemusta ja saat kiireisen esimiehenkin osallistumaan!

Työpaikkailmoitus - sanoilla on merkitystä

Tiesitkö, että jo sukupuolittuneet sanavalinnat hakemuksessa houkuttelevat tai karkoittavat esimerkiksi naishakijoita? Sama vaikutus tulee, kun käytetään “vaatimuslistoja” - mitä pidempi lista, sitä vähemmän naisia hakee työpaikkaa. Kiinnitä siis huomiota työpaikkailmoituksen sanavalintoihin, kieleen ja sisältöön ennen sen julkaisemista.

Anonyymi esikarsinta tukee puolueettomuutta

Anonymiteetti on hyvä tapa lisätä esikarsinnan puolueettomuutta, kunhan muistaa, että se ei yksin riitä. Hyödyntämällä anonyymiteettiä sekä moderneja online-arviointitestejä, pystymme tunnistamaan luotettavasti ja tasapuolisesti tehtävään ja organisaatioon sopivimmat hakijat sekä minimoimaan yksilöllisiä, kognitiivisia vinoumiamme.

Testaa luotettavasti ja anna raportti heti

Luotettava ja laadukas online-arviointi on paikkariippumaton ja paras tapa arvioida puolueettomasti hakijoiden sopivuutta tehtävään ja organisaatioon. Käytä siis työpersoonallisuus- ja kognitiivista kykytestiä, mutta anna hakijan ladata heti omat tuloksensa. Näin rakennat luottamusta ja vähennät mahdollista arviointikeskusteluun liittyvää jännitystä.

Blogi: Uusi vuosi ja anonyymin rekrytoinnin aika?

Vastuullisen rekrytoinnin näkökulmasta anonyymi rekrytointi on askel oikeaan suuntaan. Yksistään se kuitenkin vie ojasta allikkoon - puolueeton erikarsinta nimittäin vaatii muutakin.

Blogi: Työyhteisön diversiteetti - utopia vai lyömätön kavustrategia?

Diversiteetistä tiedetään jo nyt useiden tutkimusten seurauksena olevan pelkkää hyötyä yrityksille, mutta miksi se ei näy käytännössä? Lue, mikä tekee diversiteetin lisäämisesti yrityksissä vaikeaa.

Haluatko keskustella lisää vastuullisen rekrytoinnin kehittämisestä?