{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Master OPTO -työpersoonallisuustesti

Master OPTO:n avulla saat tietoa henkilön sopivuudesta tehtävään ja yrityskulttuuriin samalla, kun tuotat arvostavaa haastattelukokemusta. Luotettavan, psykometrisen teknologian käyttäminen ei koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa!

Master ACE -kognitiivinen kykytesti

Master ACE nauttii ansaitusti suosiota yhtenä markkinoiden helppokäyttöisimmistä, mutta samalla laadukkaimmista kykytesteistä. Kognitiivinen kykytesti soveltuu yhtä lailla sekä johtavassa asemassa olevien että trainee-ohjelmiin hakevien oppimis- ja ongelmanratkaisukyvyn eli potentiaalin varmistamiseksi.

Viisi hyvää syytä käyttää Masterin arviointiratkaisua

selection

Tiedät tarkkaan mitä haet ja mitä menestyminen vaatii

Pieleen mennyt tai puutteellinen tehtävänkuvan määritys ennen rekrytoinnin aloittamista on yksi yleisimpiä syitä epäonnistumiseen. Ihanteellista henkilöä kuvaavien adjektiivien miettimisen sijaan on tärkeää pohtia, mitä henkilö tekee päivittäin ja mitä onnistuminen häneltä vaatii. Master tarjoaa käyttöösi helpon toimintamallin tarkan tehtävänkuvan määrittelemiseksi juuri teidän organisaatiossa ja toimintaympäristössä. Kun tiedät tarkkaan, mitä haetaan, onnistuminen on aina vain todennäköisempää!

manage

Näet pintaa syvemmälle ja tunnistat potentiaalin - aidosti

Aiempi kokemus ei ennusta menestystä tulevassa tehtävässä. Valikoimalla CV:n ja hakemuksen perusteella saatat siis ohittaa sopivia hakijoita. Laadukkaan työpersoonallisuustestin ja kykytestin avulla pystyt sekä tekemään puolueettomampaa ja osuvampaa esivalintaa sekä käymään syvällisen, valmentavan keskustelun, joka auttaa näkemään pintaa syvemmälle. Samalla pystyt välttämään virhepäätelmiä ja arvioimaan puolueettommin henkilön soveltumista tehtävään ja yrityskulttuuriin.

check

Selvität henkilön oppimis- ja ongelmanratkaisukyvyn suhteessa tehtävään

Jos työhakemuksia on uskominen, olemme kaikki "nopeita oppimaan". Totuus kuitenkin on, että suurin osa meistä on keskitasoisia oppijoita. Mitä enemmän vastuuta ja mitä vähemmän yrityksessä on tarkkaa ohjeistusta, sitä tärkeämpää on kyky erottaa olennainen tieto ja tehdä parhaita loogisia päätelmiä. Kykytestin avulla mittaat näitä ominaisuuksia suhteessa tehtävän vaatimustasoon. Master ACE on markkinoiden parhaimmistoa – sitä arvostavat sekä henkilöarviointipsykologit kuin inhouse-rekrytoijatkin.

selection

Voit keskittyä olennaiseen - haastatteluun

Rekrytoinnissa resurssit ovat aina kortilla. Useat asiakkaistamme hyödyntävät suosituksestamme Masterin hakijaystävällisiä menetelmiä esivalinnassa – sopivimmat henkilöt tunnistetaan heti alkumetreillä ja näin voidaan optimoida sekä rekrytoijan että hakijan ajankäyttöä. Koska hyvä hakijakokemus syntyy henkilökohtaisuudesta, keskitä resurssit juuri kyseiseen tehtävään sopivien henkilöiden haastatteluun - hyödyntämällä testejä esivalinnassa, sinulla on aikaa kohdata sopiva hakija rauhassa!

leader

Vältät kalliit virherekrytoinnit ja sitoutat osaajat

Masterin online-testit ovat helppokäyttöisiä ja psykometrisesti luotettavia - saat käyttöösi tiedon, jonka avulla voit välttää kalliita virherekrytointeja. Lisäksi työpersoonallisuus- ja kognitiivisen kykytestin pohjalta käyty keskustelu tukee perehdyttämistä ja johtamista - tarjoamme tähänkin hyväksi havaittuja toimintamalleja. Kun tiedät jo alkuun tarpeeksi hakijan todellisista vahvuuksista ja kompastukivistä, pystytte paremmin lunastamaan odotukset – puolin ja toisin.

Miltä kuulostaisi, jos voisit tunnistaa juuri teille sopivan osaajan, joka kerta? Avullamme se on mahdollista.

Masterin menetelmät täyttävät tiukat kansainväliset standardit:

International Test Commission
Logo Bps
Logo European Federation of Psychologists' Associations
Logo Ptc
Logo American Psychological Association