{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Näin autamme Sinua tunnistamaan oikean osaamisen ja onnistumaan rekrytoinnissa

Toimintamalli tehtävänkuvan ja yrityskulttuurin määrittämiseen

Tarkka tehtävänkuvan määrittely on tutkitusti yksi eniten rekrytoinnin onnistumiseen vaikuttava tekijä. Toimintamallimme avulla tunnistat hakijan potentiaalin, työskentelytavat sekä mittaat sopivuutta organisaatioon. Kun tiedämme tarkkaan mitä osaamista haetaan ja millaiseen työympäristöön, rekrytoinnin onnistumisen edellytykset kasvavat kohisten!

Uniikki haastattelutapa ja markkinoiden parhaat online-työkalut rekrytoinnin tueksi

Me koulutamme sinut työkalujemme käyttöön sekä haastattelutapaan! Ratkaisumme sisältää luotettavat, mutta helppokäyttöiset online-työkalut sekä haastattelutavan, joka tuottaa arvoa myös hakijalle. Ratkaisumme avulla pystyt selvittämään hakijan pärjäämisen kannalta olennaiset asiat. Lisäksi ratkaisumme poistaa epävarmuutta ja riskejä rekrytointipäätöksestä, auttaa uuden henkilön perehdyttämisessä sekä hänen johtamisessaan.

HR-asiantuntija aina palveluksessasi - ilman tuntiveloitusta

Luit oikein! Tiettyjen omien HR-toimintojen rakentaminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Asiakkaanamme sinulla on aina Masterin asiantuntija apuna tiimissäsi: saat käyttöösi tarvitsemasi HR-osaamisen sekä henkilökohtaista sparraustukea ilman lisäveloitusta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme täysin veloituksettomia lisäkoulutuksia rekrytointiin, perehdyttämiseen sekä johtamiseen.

Blogi: Yksisarvinen nimeltä Hakijan Motivaatio

Kun rekrytoijilta kysytään, hakijan motivaatio työtehtävää kohtaan on merkittävin rekrytointipäätökseen liittyvä tekijä. Paradoksaalisesti iso osa hakijoista vastaa heille esitettyihin kysymyksiin motivaationaan saada työpaikka. 

Klikkaa blogiin ja selvitä, oletko sinäkin tietämättäsi antanut hakijan motivaatiolle liian suurta painoarvoa.

Blogi: Kriteeri on kuningas - näin onnistut rekrytoinnissa

Kun rekrytoijilta kysytään, kriteerin eli työtehtävän sisällön tarkka määrittely on rekrytoinnissa yksi eniten onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä.

Tehtävänmäärityksen voi kuitenkin tehdä kolmella tapaa: hyvin, huonosti tai ei ollenkaan. Klikkaa blogiin ja tarkista, oletko sinäkin jättänyt homman puolitiehen!

Miltä kuulostaisi, jos voisit tunnistaa juuri teille sopivan osaajan, joka kerta? Avullamme se on mahdollista.