{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Master ACE kykytesti kertoo luotettavasti yksilön potentiaalista ja ennustaa työssä suoriutumista

Master ACE nauttii ansaitusti suosiota yhtenä markkinoiden moderneimmista kykytesteistä. Adaptoituva kykytesti soveltuu sekä johtavassa asemassa olevien että trainee-ohjelmiin hakevien potentiaalin varmistamiseksi. Saatu tieto on arvokasta rekrytointiin aina liittyvien riskien minimointiin, sillä kykytesti selvittää luotettavasti henkilön tehtäväkohtaisen solveltuvuuden sekä auttaa työntekijän motivaation tukemisessa. Mitä enemmän vastuuta ja valmista ohjeistusta tehtävään sisältyy, sitä tärkeämpää on henkilön kyky erottaa olennainen tieto ja tehdä loogisia päätelmiä.

Nämä asiat selvität Master ACE -kykytestin avulla

selection

Työn vaativuus

Master ACEn avulla voit määrittää työn kompleksisuuden ja sen, millaista potentiaalia tarvitaan tulosten saavuttamiseksi. Ilman kyvykkyyden arviointia riskinä on palkata tekijä, joka ei yllä tavoitteisiin ja uupuu (liika kompleksisuus), tai huippukyvykäs tekijä, joka siirtyy pian vaativampiin hommiin - pahimmassa tapauksessa kilpailijalle.

manage

Uuden tiedon omaksuminen eli oppimiskyky

ACE-tulos kertoo suoraan henkilön kyvystä omaksua uutta tietoa ja kuinka nopeasti tämä onnistuu. Mitä vähemmän tehtävä sisältää valmiita ohjeita ja vaatii kykyä oppia koko ajan esimerkiksi projekteista ja eri toimialojen edustajien kanssa käydyistä keskusteluista, sitä relevantimpaa tietoa Master ACE tarjoaa.

check

Looginen ja analyyttinen päättely

Master ACEn avulla voit arvioida henkilön kyvyn loogiseen ja analyyttiseen päättelyyn ja ongelmanratkaisuun. Tämä on tärkeää varsinkin, jos henkilöllä on vastuuta ja mietitään, kykeneekö hän tekemään parhaat mahdolliset ratkaisut muut muuttujat huomioiden. ACE mittaa myös "out-of-the-box" -ajattelua, jota tarvitaan innovaatioiden synnyttämiseen.

Kykytestillä mahdollistat tutkitusti liiketoiminnan kasvun ja samalla merkityksellisen, stimuloivan työn yksilölle

LUE ARTIKKELI: Miksi kykytesti on rautaa ja mikä on investoinnin ROI vuositasolla

Sen lisäksi, että kykytestin käyttö rekrytoinnissa todella kuvastaa potentiaalia ja ennustaa menestystä tulevassa työtehtävässä, se on myös kannattava investointi. Laskimme esimerkin avulla, mitä kykytestin käyttäminen tuottaa vuositasolla - lue ja ihmety!

...OTA YHTEYTTÄ Masterin rekrytointistrategi Annika Valloon ja pääset keskustelemaan eri tavoista hyödyntää Master OPTOa!

Master ACE on psykometrisesti erittäin luotettava kykytesti

Master ACE on erittain laadukas ja luotettava kognitiivinen kykytesti, joka perustuu G-faktoriin.

Olemme ylpeitä menetelmiemme laadusta - kykytestin on kehittänyt tanskalainen Master International A/S, jonka psykologit ja psykometriikan ammattilaiset varmistavat testien kansainvälisten vaatimusten mukaisen korkean laadun.

Voit tarkastaa tekniset tiedot Fakta-esitteestä.

Ota yhteyttä

Soita meille: +358 10 3365 400

Lähetä sähköpostia: info@mastersuomi.fi